Selecció de contes de terror

A la vitrina situada a l'esquerra abans d'entrar a la biblioteca, trobareu una exposició de lectures de terror, aprofitant que fa pocs dies vàrem celebrar a les diferents comissions i departaments el dia de Tots Sants.
A  l'aula UEECO fèrem trencada i panellets, a més de decorar el centre amb motius de Hallowen, als diferents departaments de llengües amb lectures de terror o parlant de tradicions als diferents llocs, la comissió de normalització lingüística va fer panellets i des de la biblioteca hem fet la selecció de lectures i contes de terror.
Esperam que us agradi!

Taulell d'anuncis de la Biblioteca IES Sa Colomina

Enguany podeu consultar les notícies rellevants relacionades amb la nostra biblioteca, amb el món de la lectura i escriptura, amb altres biblioteques de la nostra illa, activitats de foment de la lectura(concursos, lectures recomanades, etc), i tot alló que trobeu o trobem important per a dinamitzar-la cada vegada més.

MOR DORIS LESSING ALS 94 ANYS

IOLANDA BONET I IVONE PUIG, PREMI BALADRE

"EL POETA A SANT MIQUEL" , A CAN VENTOSA

HOMENATGE A MARTÍ I POL EN EL DESÈ ANNIVERSARI DE LA SEVA MORT

POEMES PER A CANTAR


ANY ESPRIU

VISITES DE L'ALUMNAT DE 1r ESO A LA BIBLIOTECA

Durant la setmana del 28 al 31 d'octubre els alumnes de 1r ESO, acompanyats pel seu tutor, han realitzat una visita a la Biblioteca del centre per a conèixer el seu funcionament, els serveis que ofereix i com utilitzar el servei de préstec.


EXPOSICIONS DE LLIBRES

Actualment, podeu visitar dues exposicions a la nostra Biblioteca:

  • Dones i escriptura. Aquí trobareu llibres escrits per dones 
  • Històries de terror. A l'entrada de la Biblioteca teniu una selecció de literatura de terror .

100 ANNIVERSARI ALBERT CAMUS

ALICE MUNRO PREMI NOBEL LITERATURA


 

Informació

El nostre objectiu és fomentar la lectura al centre.

Visites

Llicència

Llicència
Biblioteca IES Sa Colomina està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 3.0 No adaptada de Creative Commons