"El príncep de la boira", per Carlos Tur Mongé

Títol: El príncep de la boira
Autor: Carlos Ruiz Zafón
Editorial: Planeta
Any d’edició: 1993
Nombre de pàgines: 230
Gènere: Misteri
Ressenya: 
 La família Carver es mudava de la gran ciutat a un poblet a la costa, a la casa del ja mort Jacob Fleishmann.
Prompte fan amics: en Roland i el seu avi Víctor Kray. En Max i l'Alícia queden per anar a nedar a un lloc que a en Roland li agrada molt, hi va cada matí. És a una platgeta a on hi ha un buc abandonat. Un dia s'adonen que hi ha un misteri per resoldre. En Max troba un jardí d'estàtues i en família miren unes estranyes pel·lícules.
La Irina té un accident i queda en coma. Amb l'absència dels pares i de la Irina, descobreixen la història: en Jacob Fleishmann havia fet un pacte amb en Caín, el Princep de la Boira, un mag que concedia desitjos a canvi de coses. En Fleishmann va demanar l'amor de l'Eva Gray, a canvi, li hauria de dar el seu primer fill. Aquell primer fill és en Roland, però ell no ho sap. Ara uns anys després, el Princep de la Boira ha tornat per endur-se en Roland. En Roland s'enamora de la germana de'n Max, l'Alícia. Així, el Princep de la Boira utilitza l'Alícia com a reclam perquè en Roland entri a l'aigua a buscar l'Alícia. Per saber com acaba el llibre hauras de llegir-lo.
M'ha paregut un llibre interesant que m'ha enganxat. El recoman per gent a qui agradin els llibres de misteri i intriga.
Nom i curs de l'alumne/a: Carlos Tur Mongé, 1r ESO A









0 comentarios:

Publicar un comentario

 

Informació

El nostre objectiu és fomentar la lectura al centre.

Visites

Llicència

Llicència
Biblioteca IES Sa Colomina està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 3.0 No adaptada de Creative Commons