VII Concurs Punt de Lectura


VII Concurs
PUNT DE LECTURA
per a la biblioteca de l’IES Sa Colomina

 1. Podran participar els/les alumnes maticulats/ades en el centre en aquest curs acadèmic (2012-2013).
 2. S’estableixen cinc categories diferents: A (ASCE), B (1r ESO), C (2n, 3r i 4t ESO), D (batxillerat i cicles formatius) i E (disseny gràfic amb gimp). Hi haurà un premi per a cada una de les categories, el qual consistirà en material didàctic. El jurat es reserva la possibilitat de deixar deserts els premis, de concedir accéssits o de concedir-los ex aequo.
 3. El tema del dibuix per al punt de lectura estarà preferentment relacionat amb Pinotxo, el llibre, la lectura, la mitologia grecollatina i el mediambient.
 4. Els dibuixos, preferentment en blanc i negre, es realitzaran en un tamany aproximat de 18x5 cm i s’aferraran en una cartolina DIN-A4.
 5. Els treballs es podran presentar en la biblioteca del centre, de dilluns a divendres, durant l’horari de préstec, fins al dimecres 28 de març. Al darrere del full es farà constar el nom de l’autor/a, el curs i el grup al qual pertany.
 6. Els punts de lectura presentats s’exposaran al públic la setmana del 15 al 19 d'abril i tot el personal podrà votar el seu preferit de la selecció feta prèviament pel jurat.
 7. L’organització no es farà responsable dels danys que s’hi puguin produir durant l’exposició al públic.
 8. El jurat estarà integrat per: alumnes ajudants de biblioteca; un professor o professora dels Departament d’Educació Plástica i Visual, Clàssiques, Ciències Naturals i Informàtica; Antònia Cardona (Directora) i Isabel Herrero (coordinadora de la biblioteca).
 9. Els premis es lliuraran el 23 d’abril, Dia del Llibre, en un descans del recital poètic .
   AMB LA COL·LABORACIÓ DE L’APIMA DEL CENTRE

0 comentarios:

Publicar un comentario

 

Informació

El nostre objectiu és fomentar la lectura al centre.

Visites

Llicència

Llicència
Biblioteca IES Sa Colomina està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 3.0 No adaptada de Creative Commons