Jornades Biblioteques Escolars de les Illes BalearsAquest cap de setmana es van celebrar  les VI Jornades Biblioteques Escolars de les Illes Balears a Palma de Mallorca.

El programa constava  de ponències, tallers i presentacions de projectes. El nostre centre va presentar el Projecte “ L’AMOR “ realitzat per l’alumnat de 1er Batxillerat B i les següents professores: Carmen Liberal, Tonyi Cardona, Neus Torres, Neus Massanet, Isabel García, Josep Sendra i Isabel Herrero.  Aquesta darrera professora va ser l'encarregada de representar-nos a Palma i de realitzar la presentació del nostre projecte.
Aquest treball forma part del Programa de formació i transferència que va aprovar el Claustre i el Consell Escolar el curs passat. Us informo que ja hem completat la formació i que la Conselleria d'Educació dotarà al centre d'una aportació econòmica de 2.700 euros per a la nostra biblioteca.
L'experiència ha estat molt enriquidora.

0 comentarios:

Publicar un comentario

 

Informació

El nostre objectiu és fomentar la lectura al centre.

Visites

Llicència

Llicència
Biblioteca IES Sa Colomina està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 3.0 No adaptada de Creative Commons