Convocatòria PUNT DE LLIBRE

IV Concurs

PUNT DE LLIBRE

per a la biblioteca de l’IES Sa Colomina

1. Podran participar els/les alumnes maticulats/ades en aquest centre en aquest curs acadèmic (2009-2010).

2. S’estableixen quatre categories diferents: A (ASCE), B (1r ESO), C (2n, 3r i 4t ESO), D (batxillerat i cicles formatius) i E (disseny gràfic amb gimp). Hi haurà un premi per a cada una de les categories, el qual consistirà en vals per a l’adquisició de material (llibres, música...). El jurat es reserva la possibilitat de deixar deserts els premis, de concedir accéssits o de concedir-los ex aequo.

3. El tema del dibuix per al punt de lectura estarà preferentment relacionat amb el llibre i la lectura, i amb el mediambient.

4. Els dibuixos es realitzaran en un tamany aproximat de 18x5 cm. i s’aferraran en una cartolina DIN A 4.

5. Els treballs es podran presentar fins al dia 19 de març en la biblioteca del centre, de dilluns a divendres, durant l’horari de préstec. Al darrere del full es farà constar el nom de l’autor/a, el curs i el grup al qual pertany.

6. Els punts de lectura presentats s’exposaran al públic el Dia del Centre (30 de març) i tot el personal podrà votar el seu preferit de la selecció feta prèviament pel jurat.

7. L’organització no es farà responsable dels danys que s’hi puguin produir durant l’exposició al públic.

8. El jurat estarà integrat per: alumnes ajudants de biblioteca; un professor o professora dels Departament d’Educació Plástica i Visual, Ciències Naturals i Informàtica; Antònia Cardona (Directora) i Neus Torres (coordinadora de la biblioteca).

9. El nom dels guanyadors o guanyadores es farà públic el 23 d’abril (Dia de Sant Jordi.) i en el mateix acte es lliuraran els premis.

0 comentarios:

Publicar un comentario

 

Informació

El nostre objectiu és fomentar la lectura al centre.

Visites

Llicència

Llicència
Biblioteca IES Sa Colomina està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 3.0 No adaptada de Creative Commons